Ugrás a tartalomra

Balint Pastor: Nema novih drakonskih kazni

2017.01.10
12:30
Skupština Srbije nije usvojila zakon o saobraćaju u kojem firurišu kazne od po hiljadu evra, napisao je na svom fejsbuk profilu Balint Pastor, šef poslaničke grupe SVM-PDD
Skupština Srbije nije usvojila zakon o saobraćaju u kojem firurišu kazne od po hiljadu evra, napisao je na svom fejsbuk profilu Balint Pastor, šef poslaničke grupe SVM-PDD. On je reagovao na članke i vesti koje su plasirane proteklih dana o izuzetno visokim kaznama i dodao da je bilo reči o sličnom predlogu početkom jeseni, ali se to nije našlo na dnevnom redu Vlade niti u skupštinskoj proceduri, te da takav zakon nije ni donesen. Balint Pastor je dodao da je Zakon o bezbedosti saobraćaja zadnji put menjan 2014. godine i da od prvog januara važe ista pravila kao i prošle godine kako po pitanju saobraćaja, tako i kažnjavanja.
kazna
zakon
Balint Pastor

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.