Ugrás a tartalomra

Prilika za "austrijske" penzionere

2017.03.27
12:01
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava osiguranike koji imaju staž ostvaren u Srbiji i Austriji kao i građane  koji su već stekli penziju ali imaju razloga da rešavaju neka dodatna pitanja u vezi sa svojom penzijom imaju priliku da neposdredno razgovaraju sa predstavnicima iz austrijskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i to 5
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava osiguranike koji imaju staž ostvaren u Srbiji i Austriji kao i građane  koji su već stekli penziju ali imaju razloga da rešavaju neka dodatna pitanja u vezi sa svojom penzijom imaju priliku da neposdredno razgovaraju sa predstavnicima iz austrijskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i to 5. aprila u Beogradu ili dan ranije, 4. aprila u Kragujevcu. Predstavnici austrijskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje pružaće besplatnu pravnu pomoć licima koja su radila u Austriji i ostvaruju pravo iz penzijskog i invalidskog osiguranja i to u neposrednom kontaktu u kancelariji Fonda PIO u Kragujevcu 4. aprila i 5. aprila od 9 do 17 sati u Filijali PIO Fonda na Novom Beogradu. Zainteresovani treba obavezno da zakažu razgovor na telefon 011/2030-745.
Austrija
penzioneri
penzija
Fond PIO

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.