Ugrás a tartalomra

Za sada bez velikih gužvi na granici

2017.04.14
10:10
Saobraćaj na graničnim prelazima je intenzivniji nego inače, s obzirom da nastupaju uskršnji praznici, no na srpsko-mađarskoj granici za sada nema većih kolona, izuzevši autobuse
Saobraćaj na graničnim prelazima je intenzivniji nego inače, s obzirom da nastupaju uskršnji praznici, no na srpsko-mađarskoj granici za sada nema većih kolona, izuzevši autobuse. Autobusi na prelazu Horgoš-Reske na autoputu na izlazu iz Mađarske čekaju minimum sat vremena, a na ulasku u Srbiju još pola sata. Ujutro su i automobili čekali po sat-dva pri ulasku u Srbiju, ali se zatim saobraćaj uravnotežio – saznaje Pannon TV iz nezvaničnih izvora pograničnih organa na Horgošu. Prema trenutnim informacijama, na prelazu Kelebija-Tompa se ne čeka više od pola sata ni u jednom smeru, na prelazu Bajmok-Bačalmaš i Đala-Tisasiget se prolazi bez značajnijeg zastoja, dok se na Bačkim Vinogradima-Ašothalom i malograničnom prelazu Horgoš-Reske 2 povremeno stvore manji zastoji, uglavnom na ulasku u Srbiju.
srpsko-mađarska granica
gužva
čekanje

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.