Ugrás a tartalomra

Novi kompjuter za ambulantu u Horgošu

2017.10.11
09:16
2024.03.19
08:51
Forrás
Pannon RTV
Nakon biblioteke „Jožef Atila" sada je kanjiški odbor Srpske napredne stranke pokrenuo akciju za opremanje horgoške ambulante.

Zdravstvenoj ustanovi predat je novi brzi i savremeni kompjuter kupljen uz pomoći saradnje donatora i horgoškog odbora partije. Na uručenju kompjutera rukovodstvo ambulante je reklo da je zadovoljavajuće opremljeno, ali je bilo potrebno i informatičko osavremenjavanje. Karolina Đolaj, direktorica Doma zdravlja u Kanjiži, kojem pripada i ambulanta u Horgošu, zahvalila se donatorima i članovima stranke, i izrazila nadu da će i drugi slediti primer SNS-a.

„Danas svi lekari podatke unose u kompjuter, recepti se izdaju, i svaki uput radi se posredstvom kompjutera, i za to je potrebna i savremen i snažan uređaj. Zahvaljujući ovoj donaciji lekar će moći efikasnije da radi sa pacijentima”, rekla je direktorica Karolina Đolaj.

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.