Ugrás a tartalomra

Ponovno višesatno čekanje na srpsko-mađarskim graničnim prelazima

2017.10.15
11:58
2024.03.19
08:51
Forrás
Pannon RTV
Pred polazak na put preporučuje se informisanje o stanju na srpsko-mađarskim graničnim prelazima.

Na graničnom prelazu Horgoš-Reske 1 vozila čekaju dva sata na izlazu iz Srbije, dok iz pravca Mađarske vreme čekanja je oko 15 minuta. Na graničnom prelazu Bački Vinogradi-Ašothalom na izlazu iz Srbije vreme čekanja je do jedan sat, dok na ulazu do dva sata. Dugački su redovi na prelazu Horgoš-Reske 2, kao i na prelazu Kelebija-Tompa na izlazu iz Mađarske. Na graničnom prelazu Đala-Tisasiget vreme zadržavanja je najviše 15 minuta.

Najnovije

15:36, Frissítve: 15:44

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 13:55

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.