Ugrás a tartalomra

Lančani sudar na autoputu

2017.10.19
14:20
Forrás
Pannon RTV
Kamion, minibus i putničko vozilo sudarili su se na autoputu između naselja Feketić i Novog Sada. Dve osobe su izgubile život.

Dve osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći na autoputu u visini naselja Feketić. Jedna od žrtava je Igor Veselinovski, potpukovnik Vojske Srbije, koji je bio oficir u Bačkoj Topoli, a druga žrtva je Mićo Ivančević, civilno lice na službi u Vojsci. Nesreća se dogodila u 7.45 minuta na autoputu kod petlje Feketić. Putničko vozilo fiat 500L  vozio je profesionalni vojnik Dejan Nikolovski koji je sa povredama opasnim po život prevežen u Klinički centar u Novom Sadu. Uzrok nesreće po svemu sudeći je gusta magla zbog koje je došlo do lančanog sudara.

sudar
autoput

Slične vesti

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.