Ugrás a tartalomra

TSC se sprema za Metalac

2017.11.03
12:26
2024.03.19
08:32
Forrás
RTV Pannon
Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole će u nedelju ugostiti Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Metalac je jedan od najboljih u prvoj srpskoj ligi, očekuje se odličan meč – poručili su iz bačkotopolskog TSC. Metalac se trenutno nalazi na drugom mestu tabele, a TSC se nada pobedi. Svi igrači su zdravi i atmosfera u timu je odlična. Golman Nebojša Skopljak kaže da ako prikažu lepu igru i vreme bude lepo, da će i publika doći, te da ni rezultat neće izostati.

Bačkotopolčani su svesni kako ih očekuje težak meč. Glavni trener Petar Kurćubić kaže da je gostujući tim jedan od najboljih sa 17 kvalitetnih i iskusnih igrača koji su već igrali i u Super ligi.

TSC se trenutno nalazi na šestom mestu Srpske lige. U slučaju pobede bi skupili 20 bodova te bi se priključili vrhu. Utakmica će se održati u nedelju u 13.30 u Bačkoj Topoli. Ulaz je slobodan, a svi koji plate ulaznicu od 150 dinara će dobiti poklon.

Fudbalski klub TSC
Bačka Topola
Metalac
Gornji Milanovac

Najnovije

14:09, Frissítve: 19:17

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28, Frissítve: 14:18

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.