Ugrás a tartalomra

Ovako se pravi đački božićni vašar!

2017.12.09
22:00
2024.03.19
08:37
Forrás
Pannon RTV
Prvi put je organizovan božićni vašar u subotičkoj osnovnoj školi Majšanski put i već je probrao veliki uspeh. Pokloni, ukrasi i kolači su čekali posetioce, čak se i Deda Mraz pojavio.

Fiskulturna sala se napunila za božićni vašar. Vredni učenici su doneli raznovrsne kolače i pregršt ukrasa. Daniel Magadja je pripremio božićne čestitke sa raznim motivima, samo nekoliko komada mu je ostalo do dolaska naše ekipe.

Nastavnica Patricia Varga je rekla iako prvi put organizuju, uz pomoć roditelja i đaka uspeli su napraviti fantastičan događaj. Učenici su svesrdno pripremali božićne ukrase i kolačiće. Patricia Varga, nastavnica, OŠ Majšanski put, Subotica: "Vašar je fantastičan, izvanredna je atmosfera sa puno učesnika. Voleli bi organizovati i uskršnji vašar, jer je veliko interesovanje, deca uživaju i ovo je sad fantastično.”

Božićni vašar je tokom celog subotnjeg prepodneva bio otvoren za goste i posetioce.

đaci
Subotica

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.