Ugrás a tartalomra

Još jedna oružana pljačka u Subotici

2017.12.10
23:45
2024.03.19
08:32
Forrás
RTV Pannon
U nedelju uveče u centru Subotice desila se oružana pljačka. Ovaj put je opljačkana trafika u blizini trga Žrtava fašizma.

Prema nezvaničnim informacijama nepoznati počinilac sa kapuljačom na glavi i licem pokrivenom šalom pod pretnjom oružjem tražio je da mu se preda pazar. Za sada se ne zna tačno koliko je novca odneo. Prema rečima jednog od radnika trafike - nije želeo da se predstavi – kolega koji je bio u radnji za vreme pljačke, doživeo je šok. Odmah posle incidenta je pozvana policija koja je u kratkom roku stigla na lice mesta. Nedavno je prodavnica poznatog trgovinskog lanca na Bajskom putu takođe opljačkana od strane nepoznatog počinioca, tom prilikom je odneto 72000 dinara.

oružana pljačka
Subotica

Najnovije

14:09, Frissítve: 19:17

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28, Frissítve: 14:18

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.