Ugrás a tartalomra

Nemanja Nikolić posetio Bačku Topolu

2017.12.27
20:49
2024.03.19
08:38
Forrás
Pannon RTV
Vojvođasnki fudbaler družio se sa mladim igračima, a posetio je i fudbalsku akademiju koja se gradi.

Nemanja Nikolić izabranik mađarskog fudbalskog tima, i fudbaler tima „Chicago Fire" delio je autograme u fiskulturnoj sali osnovne škole u Bačkoj Topoli, ali je i odgovarao na pitanja dece na srpskom i mađarskom jeziku. Nakon toga usledilo je i zajedničko fotografisanje koje će mnogima biti lepa uspomena.

Nakon druženja sa decom Nemanja Nikolić je u Bačkoj Topoli posetio fudbalsku akademiju koja se gradi uz podršku mađarske vlade. Mladi sportista, poreklom iz Vojvodine smatra da će ovakav sportski kompleks predstavljati veliki podsticaj razvoju omladinskog fudbala u južnim krajevima. „Nadam se da će ovo koristiti mnogo dece koja žele da postanu fudbaleri. Dok sam bio mali, uvek sam maštao o ovakvim uslovima i ovakvoj podršci, da na jednom mestu deca dobiju svaku vrstu pomoći i u školi i u fudbalu i osnove koje, ako zaista ozbiljno žele da se bave fudbalom, mogu da im pomognu" rekao je Nemanja Nikolić.

Gradnja fudbalske akademije u Bačkoj Topoli napreduje prema planovima, a kako je rekao Sabolč Palađi, predsednik TSC kluba nastoje da na različitim forumima govore o ovoj akademiji kako bi privukli decu. Prema planovima na akademiji koja treba da bude završena naredne godine biće mesta za 40 dece.

Nemanja Nikolić
Bačka Topola

Najnovije

14:09, Frissítve: 10:59

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28, Frissítve: 14:18

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.