Ugrás a tartalomra

Opština Kanjiža planira razvoj u 2018. godini

2017.12.29
02:17
2024.03.19
08:32
Forrás
RTV Pannon
Skupština Kanjiže održala je svoju zadnju sednicu u ovoj godini i usvojila budžet.

Budžet za narednu godinu iznosi 910 miliona dinara, a prema rečima gradonačelnika Roberta Fejstamera nakon dugo godina on je zaista razvojno orijentisan i realan. Budžet je usvojen sa 18 glasova za, 6 protiv i 2 suzdržana. Potpredsednik skupštine Ede Sarapka kaže da su sastavili budžet koji je realan, razvojan i investicioni. On je dodao da izgleda da je taj rad priznala i opozicija.

Skupština je donela odluku i o dugu državne apoteke koja ima dug od 60 miliona dinara prema dobavljačima. Time je lokalna samouprava skinula veliki teret sa Zdravstvenog centra i neće biti ugrožen rad Zdravstvenog centra. Predsednik skupštine Miloš Kravić kaže da je odluka morala da bude doneta radi blokade računa.

Pored drugih tačaka dnevnog reda, na sednici je potvrđen program rada preduzeća Potiski vodovodi, kao i javnog preduzeća Komunalac te su izmenjene cene usluga javnih komunalnih preduzeća. Značajno povećanje cena biće za grobna mesta.

Kanjiža
skupština
usvajanje budžeta

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.