Ugrás a tartalomra

Obnavlja se subotička bolnica

2018.01.05
16:03
Forrás
Pannon RTV
Objekat opšte bolnice u Subotici, koji na godišnjem nivou zdravstveno zbrine 200 hiljada ljudi, biće obnovljen.

Nakon višegodišnjih čekanja, republička sredstva biće angažovana za ovu namenu. Još nije poznato kolika će sredstva biti potrebna, to će se videti tek nakon izrade planske dokumentacije. Jasmina Stevanović, sekretarka za društvene delatnosti Grada Subotice izjavila je kako brojna odeljenja čekaju na obnovljanje i već su postala neadekvatna za jednu zdravstvenu ustanovu. Ova investicija će prema rečima nadležnih u velikoj meri doprineti poboljšanju bolničke usluge.

Subotica
Subotička Bolnica

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.