Ugrás a tartalomra

Opština Temerin se bori protiv nezaposlenosti

2018.01.09
20:23
2024.03.19
08:38
Forrás
Pannon RTV
Smanjenje nezaposlenosti će biti prvenstveni cilj lokalne samouprave Temerina u sledećih pet godina.

Pored borbe protiv nezaposlenosti će biti ispitane i mogućnosti realizacije velikih investicija u poljoprivredi – rekao je rukovodioc Agencije za razvoj opštine Temerin Dejan Ajduković. Temerin je dobio 297.500 dinara za izradu razvojnog plana lokalne privrede i poljoprivrede, čija je realizacija već i započela početkom godine. U saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom nastoje da u izradu i komentarisanje ovog dokumenta uključe što više javnih preduzeća, institucija, privrednih lica, nevladinih organizacija i udruženja.

Sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu će u 2018. godini podržati 15 opština sa 8 miliona dinara. bánáti kertészfalu lakossága hamar összefogott.

opština
nezaposlenost

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.