Ugrás a tartalomra

Pripreme za dovođenje vodovoda u Maglajsku ulicu

2018.01.10
17:59
2024.03.19
08:32
Forrás
RTV Pannon
Do kraja januara trebalo bi da budu poznati troškovi za izgradnju oko 330 metara vodovoda u Maglajskoj ulici u Subotici.

Maglajska ulica u Novom selu, jednoj od najstarijih mesnih zajednica u Subotici, mogla bi da dobije vodovod. Počele su pripreme za izradu projekta. Grad Subotica je  raspisao javnu nabavku izrade projektne dokumentacije za izgradnju vodovoda na potezu od ulice Frana Supila prema istočnoj strani gde se Maglajska ulica pruža prema Bajskom groblju.

Projektantima je dat zadatak da izrade projektno-tehničku dokumentaciju za trasu od približno 330 metara, a projekat treba da sadrži cenu koštanja za postavljanje uličnog vodovoda što bi obuhvatilo i sva ukrštanja sa infrastrukturnim instalacijama, uključujući i obradu vertikalne i horizontalne instalacije na saobraćajnicama.

Projektanti imaju rok do 29 januara da ponude svoja rešenja što bi bio prvi korak u saljem planiranju investicije.

Vodovod
Maglajska ulica
Subotica

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.