Ugrás a tartalomra

Učestali napadi na vozače autobusa u Subotici

2018.01.16
20:12
2024.03.19
08:52
Forrás
Pannon RTV
Ljutiti vozač putničkog automobila fizički je napao vozača „Suboticatransa" i razbio prozor autobusa. JP za prevoz putnika je prijavilo slučaj.

U proteklih pola godine vozači autobusa u više navrata su bili meta napada, izjavili su za Panon RTV u JP za prevoz putnika „Suboticatrans". Kažu da su pre nekoliko dana prijavili učesnika u saobraćaju koji je fizički napao njihovog vozača i razbio prozor na autobusu.

„Ne znamo ih kojih razloga, ali možemo da kažemo da su učestali napadi protiv vozača autobusa. Deo problema vidimo i u neuređenim saobraćajnim uslovima u Subotici. Autobuska stajališta koriste i drugi putnički automobili, na taj način stvara se nervoza kod naših vozača, ali i od strane drugih učesnika u saobraćaju jer ukoliko autobus ne može da stane u nišu, on mora da stane da ispusti i primi putnike na saobraćajnici, to dovodi do zastoja u saobraćaju, a time i do povećane nervoze. Zato apelujemo na građane da ostave autobuska stajališta da ih koriste autobusi kojima su namenjeni", kaže Igor Prlja, rukovodilac saobraćaja u „Suboticatransu".

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.