Ugrás a tartalomra

Izgorela hladnjača u okolini Subotice

2018.01.19
18:01
2024.03.19
08:38
Forrás
Pannon RTV
Hladnjača smeštena u okolini Subotice, koja nije bila u pogonu, sasvim je izgorela, ali nije bilo povređenih.

Osim materijalne štete i straha nije bilo veće nevolje, nije bilo ni povređenih. Plamen je bio toliki da su na lice mesta izašla dva vatrogasna vozila. Nekadašnja hladnjača je izgorela do temelja. Požar je izbio naglo. Vlasnici kažu da je vatru najverovatnije izazvao kratak spoj. Objekat je spolja bio izolovan te je vatra zahvatila izolaciju i požar se razbuktao.

Ovaj objekat je korišten kao magacin. Stevan kolar kaže da otišao u kupovinu na pijacu, a kada se vratio, stavio je električni bicikl na punjenje. Odjednom je primetio da je struja otišla, odmah je istrčao i ugledao plamen.

Vatrogasci su odmah izašli na lice mesta i sprečili širenje plamena. Izgorele su lične stvari porodice Kolar i veća količina mesa. Izgorela su dva zamrzivača puna mesa i električni bicikl, kao i brojne stvari koje se ne koriste svakodnevno – rekao je domaćin.

Vetar je terao plamenove ka kući te je jedno staklo popucalo na više mesta. Tačan uzrok još nije poznat. Nije bilo povreda, a sreća u nesreći je bila što plamenovi nisu prešli na porodičnu kuću kao ni na susedne objekte.

Subotica
hladnjača
izgorela

Slične vesti

Najnovije

15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 16:24

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.