Ugrás a tartalomra

SVM pobedio u jednoj mesnoj zajednici u Novom Kneževcu

2018.02.12
15:40
Forrás
Pannon RTV
Na izborima održanim u pet mesnih zajednica opštine Novi Kneževac je Srpska napredna stranka pobedila u četiri, a Savez vojvođanskih Mađara u jednoj.

Na juče održanim izborima za članove Saveta mesnih zajednica opštine Novi Kneževac je na osnovu nezvaničnih rezultata SNS pobedio u četiri, a SVM u jednoj mesnoj zajednici, stoji na zvaničnoj internet stranici ove opštine. Izlaznost je bila oko 50 posto, izuzev Novog Kneževca gde je bila oko 35 posto.


U sedištu opštine, u Novom Kneževcu je za listu SNS glasalo 1.288 birača što im je donelo 4 mandata, dok je lista SVM osvojila 998 glasova i 3 mandata. U Banatskom Aranđelovu je SNS sa 452 glasa obezbedio 4 člana saveta mesnih zajednica, a SVM sa 190 glasova jednog člana. U Srpskom Krsturu SVM nije imao izbornu listu, te je SNS osvojio 386 glasova i 4 člana, dok je grupa građana sa 190 glasova došla do jednog mesta u savetu. U Đali je na izbore ozašla samo lista SNS koja je sa 255 glasova osvojila svih 5 mandata. U Majdan/Rabama je izašla samo lista SVM koja je sa 120 glasova osvojila svih 5 mesta u ovoj mesnoj zajednici.

Novi Kneževac

Slične vesti

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.