Ugrás a tartalomra

I SVM i SNS zadovoljni izbornim rezultatima u Novom Kneževcu

2018.02.12
18:14
2018.02.12
18:22
Forrás
Pannon RTV
Počele su da stižu reakcije na izbore za mesne zajednice održane u opštini Novi Kneževac, koji su održani juče.

Lider liste Srpske napredne stranke u Srpskom Krsturu je izrazio svoje zadovoljstvo izbornim rezultatom. Radovan Jančić kaže da je SNS osvojila većinu u Novom Kneževcu, Srpskom Krsturu, Đali, i Banatskom Aranđelovu. On dodaje da je Savez vojvođanskih Mađara jedini izašao na izbore u mesnoj zajednici Majdan/Rabe.

Predsednik opštinske organizacije SVM Nandor Ujhelji je rezultat ocenio kao istorijski rekavši da su dobili značajno više glasova od građana nego pre četiri godine, mada se broj osvojenih mandata nije povećao. "U Novom Kneževcu smo i do sada imali tri mandata i tu poziciju smo ojačali na taj način što smo u odnosu na rezultate od pre četiri godine dobili preko 40 posto više glasova". U Banatskom Aranđelovu je to 50 posto, dok će u savetu mesne zajednice Majdan/Rabe svih pet članova biti predstavnici SVM.

Saveza vojvođanskih Mađara
Srpska Napredna Stranka
Novi Kneževac

Najnovije

15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 16:24

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.