Ugrás a tartalomra

Ponovo duža zadržavanja na srpsko-mađarskim graničnim prelazima

2018.04.07
16:56
2024.03.19
08:39
Forrás
Pannon RTV
Tokom pravoslavnih uskršnjih praznika veliki broj srpskih građana putuje u Mađarsku na izlete, kupanje ili u kupovinu. Najopterećeniji granični prelaz je Horgoš1-Reske1.

Koristeći produženi vikend tokom pravoslavnih uskršnjih praznika, veliki broj srpskih građana putuje u Mađarsku na porodične izlete, kupanje ili u kupovinu. Iz ovih razloga ponovo je pojačan intenzitet saobraćaja i duža su zadržavanja na srpsko-mađarskim graničnim prelazima. Najopterećeniji prelaz i ovog puta je Horgoš1-Reske1. Granična policija čini sve da se smanji vreme čekanja, svi raspoloženi kapaciteti su angažovani – rekao je pomoćnik komandira SGP Horgoš Draženko Tomić. 

Draženko Tomić pomoćnik komandira SGP: “Na graničnom prelazu Horgoš1 vreme čekanja na izlazu iz zemlje je 20 minuta, na ulazu nema zadržavanja. Gužva se očekuje za utorak, nakon toga jenjava sve do letnje sezone.”

granični prelaz
zadržavanja
srpsko-mađarski

Slične vesti

Najnovije

17:41, Frissítve: 18:57

Deli: mi smo na strani mira

Izbori za Evropski parlament biće održani 9. juna, odnosno tačno za mesec dana. Glasanje ima veliki ulog, jer će rezultati tih izbora uticati na stanovništvo EU, ali i na živote Mađara u Vojvodini.

Najčitanije

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.