Ugrás a tartalomra

Krijumčar vatrenog oružja sa Reske ide pred mađarski sud

2018.04.22
19:38
2018.04.22
19:45
Forrás
MTI
Istraga protiv državljanina Srbije koji je prenosio vatreno oružje preko graničnog prelaza Reske okončana predlogom za podizanje optužnice.

Mađarska policija završila je istragu protiv jednog državljanina Srbije koji je pokušao da prenese vatreno oružje preko graničnog prelaza Reske, protiv dotičnog je predloženo pokretanje optužnice.

Mađarski carinici i policajci su 2. februara zajedno kontrolisali jednog državljanina Srbije koji se prijavio na ulazak u Mađarsku kolima švedskih registracija, u kojima je bilo skriveno oružje i municija. Dotično lice je zadržano, priznao je krivicu, a ekspert koji je sudelovao u istrazi je utvrdio da su predmeti veličine držača za ključ sačinjeni kućnom izradom i da se kvalifikuju za vatreno oružje.

Policija je nakon zaključenja istrage predmet zajedno sa optužnim predlogom prosledila nadležnom tužilaštvu.

krijumčar
vatreno oružje
sud

Slične vesti

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.