Ugrás a tartalomra

Ostaje sunčano i toplo u Subotici i okolini

2018.05.31
17:31
2024.03.19
08:40
Forrás
Pannon RTV
Prema prognozama temperatura neće pasti ispod 30 stepeni Celzijusa. Krajem nedelje mogući pljusak i oluja, ali će i dalje ostati toplo.

Maksimalna dnevna temperatura u petak kretaće se oko 32, a u subotu i u nedelju 30 stepeni Celzijusa. Kao ni danas, tako ni i do kraja sedmice neće biti promene fronta. U letnjem periodu raste broj onih koji se žale na visok krvni pritisak i pojavu migrene. U ovim danima prisutna je i pospanost, umor i neispavanost. Osim toga, pojedinci mogu da se žale na probleme sa cirkulacijom.

U popodnevnim časovima biće jako UV zračenje. Potrebno je oblačiti komotnu odeću od prirodnih materijala, slamnate šešire i koristiti kreme za zaštitu od sunca.

Subotica
sunčano
vreme

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.