Ugrás a tartalomra

Nova zaplena droge u Subotici

2018.08.16
20:10
2024.03.19
08:41
Forrás
Pannon RTV
Policija je u sredu uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su prodavali opojnu drogu.

Pripadnici policije zaplenili su preko jednog kilograma marihuane i 350 grama ekstazija nakon prertresa stana. Nakon višemesečnog praćena policija je uhvatila grupu koja se bavila stavljanjem u promet opojnih droga. Obavljen je i pretres stanova članova ove grupe.

U jednoj porodičnoj kući pronađeno je 850 grama marihuane u tri paketa. Na drugoj lokaciji je pronađeno preko pola kilograma marihuane i 350 grama ekstazija.

Tokom akcije policija je uhapsila Z.M. (20), T.N. (19), M.N. (21) i M.M. (21) svi iz Subotice.

Članovi ove grupe nalaze se policijskom pritvoru, i u roku od  48 časova protiv njih će biti podneta odgovarajuća prijava.

zaplena
droga
Subotica
policija

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.