Ugrás a tartalomra

Počela izgradnja biciklističke staze između Palića i Hajdukova

2018.08.21
18:48
Forrás
RTV Pannon
Radovi teku na deonici u dužini od jednog i po kilometra.

Radovi su počeli rano jutros i prema proceni biće završeni do sredine septembra. Trenutno se radi priprema podloge, i trasa buduće biciklističke staze popunjava se peskom. Tokom radova vozači treba da računaju na sužavanje puta i ograničenje brzine na 30 kilometara, i pozivaju se na povećanu opreznost.

Saobraćajnica će biti obeležena saobraćajnim znakovima i iscrtanom horizontalnom signalizacijom kako bi biciklisti bezbedno prešli put, duž kojeg ća sa leve i desne strane biti  biciklistička staza.

biciklistička staza
izgradnja
Palić
Hajdukovo

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.