Ugrás a tartalomra

Subotica: 1. septembar Dan grada

2018.08.28
18:22
2024.03.19
08:41
Forrás
Pannon RTV
Organizatori ovogodišnjih svečanosti pripremili su bogat i sadržajan program. Od muzičkih zvezda nastupaju Željko Vasić i Paja Bea.

Proslava Dana grada imaće nekoliko celina, a to su svečana sednica Skupštine grada 1. septembra, muzičko-zabavni program, kulturna dešavanja, program na maloj bini u kome učestvuju naši najmlađi sugrađani a 2. septembra je za ljubitelje sporta organizovan polumaraton.

 “U toku subotnjeg dana - 1.septembra, tradicionalni svečani program počinje kod svečanog ulaza gradske kuće u 9 časova koncertom Subotičkog duvačkog orkestra, u 9:30 sledi podizanje zastave Grada Subotice, u 10 sati je Svečana sednica Skupštine grada. Od 11 do 19 na maloj bini nastupaju naši najmlađi predstavnici obrazovnih institucija i kulturnih udruženja” rekla je pomoćnica gradonačelnika Subotice Žužana Magoši.

Subotica
dan grada

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.