Ugrás a tartalomra

Viktor Orban krajem septembra dolazi u Vojvodinu

2018.08.30
00:24
2024.03.19
08:41
Forrás
MTI
Otvaranje fudbalske akademije u Bačkoj Topoli moglo bi da bude uveličano dolaskom mađarskog premijera.

Mađarski premijer Viktor Orban mogao bi da krajem septembra poseti Vojvodinu, sudeći po izjavi šefa službe za medije premijera Mađarske Bertalana Havašija. Naime, krajem septembra se planira svečano otvaranje fudbalske akademije – rekao je portparol. Viktor Orban se u utorak vratio sa godišnjeg odmora i ima gust plan rada. Između ostalog će za vikend da putuje u Kirgistan na svetske igre nomada, 18. septembra se sastaje sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a 19. i 20. septembra učestvuje na neformalnom zasedanju Evropskog saveta u Strazburu – javila je informativna agencija MTI.

Vojvodina
Bačka Topola

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.