Ugrás a tartalomra

Viktor Orban stiže danas u Bačku Topolu

2018.09.27
10:44
2024.03.19
08:42
Forrás
Pannon RTV
Mađarski premijer danas prisustvuje svečanom otvaranju vojvođanske Sportske akademije. Događaj od 12 časova uživo prenosi Panon televizija i Subotički Mađarski Radio.

Nakon svečanog otvaranja Viktor Orban pogledaće i fudbalske  utakmice  TSC Kupa za treće, odnosno prvo mesto koje su u toku. Na dvodnevnom U14 omladinskom fudbalskom susretu učestvovaće osam ekipa. Iz Mađarske učestvuju igrači sa Puškaš akademije i Ferencvaroša, iz Slovačke DAC-a iz Dunaserdahelja, iz Rumunije ekipa Šepši iz Svetog Đorđa, iz Hrvatske stiže ekipa Osijeka, a iz Srbije Partizana, dok će Vojvodinu predstavljati domaćin TSC.

Panon televizija će uživo prenositi utakmice dvodnevnog fudbalskog susreta, kao i predaju medalja. To će biti i prva prilika da Panon televizija uživo prenosi neku fudbalsku utakmicu. Komentatori će biti Tibor Tot, sportski novinar i Alen Doro, urednik Sportskog ponedeljka.

„U životu Panon televizije sutrašnji dan biće istorijski trenutak jer do sada nikada nismo uživo prenosili fudbalsku utakmicu, i to odmah dve. Prenosićemo uživo utakmice TSC Kupa za prvo, odnosno za treće mesto. Sa kolegom Tiborom Totom pokušaćemo da damo svoj maksimum, ali koliko će prenos biti dobar, to naravno, zavisi i od same utakmice. Uzdamo se da će imati dobar tempo, da će padati golovi, i u tom slučaju i gledaoci će uživati u prenosu"  kaže Alen Doro, urednik Sportskog ponedeljka.

Bačka Topola
mađarski premijer
vojvođanska Sportska akademija

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.