Ugrás a tartalomra

Miholjsko leto neće dugo trajati

2018.10.14
18:13
Forrás
Pannon RTV
Još jednu sedmicu možemo da uživamo u lepšem licu jeseni.

Narednog vikenda vreme će biti oblačno i padavine mogu da prekinu prijatne, duge jesenje šetnje. Ubrzo se može očekivati sumorno jesenje vreme, koje najavljuje približavanje zime.

Subotička Dudova šuma blista u hiljadu boja. Sa drveća polako opada žuto, bordo, smeđe lišće, lagano najavljujući da se opraštamo od leta i da će nam uskoro doći zima. Jesen je vreme opadanja lišća, skupljanja plodova, magično godišnje doba, koje je ove godine u našem području pokazalo svoje najlepše lice. Svetlost sunca je čudesna, i okrepljujuće deluje na nas tokom šetnji.

Padavina gotovo da nije bilo u prvom jesenjem mesecu. Prema prognozama praktično letnje vreme i dalje možemo da očekujemo. Prognoza kaže da će i naredne sedmice pred nama biti sunčano vreme i temperature oko i iznad 20 stepeni Celzijusa. Zahlađenje se očekuje samo u večenjim časovima, kada je izmerena maksimalna temperatura između 8 i 9 stepeni.

Prvi oblaci se očekuju naredne subote, a u nedelju će temperatura pasti ispod 15 stepeni. Tih dana treba da se pripremimo i za kišu. Ovi vremenski frontovi neće uticati na ljudski organizam, ali zbog velikih temperaturnih oscilacija potrebno je slojevito oblačenje.

Miholjsko leto
vremenska prognoza

Slične vesti

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.