Ugrás a tartalomra

Izložba bio-proizvoda u Subotici

2018.10.17
22:19
Forrás
Pannon RTV
Ovogodišnji 14. BIOFEST pružio još jedan prikaz kvalitetne bio i organske hrane

Na subotičkom festivalu bio-povrća zainteresovani su mogli da kupe salate, krastavce, luk, jabuke, batat kao i razne proizvode napravljene od bio-povrća. Ova dvodnevna manifestacija se održava u predvorju Otvorenog univerziteta, a predstavili su se proizvođači iz raznih vojvođanskih mesta. Pored toga, održavaju se i predavanja, okrugli stolovi, projekcije. Cilj festivala je da se povežu nosioci aktivnosti organske poljoprivrede. Radi se o 14. Međunarodnom festivalu organskih proizvoda BIOFEST koji se realizuje uz podršku Ministarstva poljoprivrede, Pokrajinskog sekretatijata za poljoprivredu i Grada Subotice.

Subotica
bio proizvodi

Najnovije

14:09, Frissítve: 10:59

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.