Ugrás a tartalomra

Subotica: “Sunčana jesen života” u Crvenom krstu

2018.10.27
14:22
2018.10.27
14:28
Forrás
Pannon RTV
Najstariji sugrađanin ima 99, najstarija sugrađanka 102 godine, najduži subotički brak traje 61 godinu. Najstarijim sugrađanima i paru su upućene posebne čestitke i želje za dobro zdravlje.

U Gradskoj organizaciji Crvenog krsta Subotice u petak je tradicionalno, 46. put održana svečana manifestacija “Sunčana jesen života”. Za najstarije sugrađane pripremljen je bogat kulturno-umetnički program. Prisutne je pozdravila Livija Despenić predsednica Skupštine Crvenog krsta u Subotici, nakon čega je Ženski kamerni hor Subotice izveo muzički program.

Sekretar Gradske organizacije Crvenog krsta Subotice Siniša Trajković je rekao da ove godine najstariji sugrađanin ima 99 a najstarija sugrađanka 102 godine. Najduži brak u Subotici traje 61 godinu. Najstarije sugrađane su posebno pozdravili i poželeli im dobro zdravlje.

Subotica
Crveni Krst

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.