Ugrás a tartalomra

Rebalans budžeta Bačke Topole

2018.11.15
23:16
2024.03.19
08:43
Forrás
Pannon RTV
Rebalans budžeta lokalne samouprave Bačke Topole nije izmenio visinu, već njegovu razdeobu.

Ovogodišnji budžet opštine Bačka Topola iznosi 1,8 milijardi dinara, a danas usvojen rebalans se odnosi na izmenu njegove razdeobe. Uneti su i iznosi sa osvojenih konkursa.

Između ostalog će više sredstava doteći za putne troškove zaposlenih u školstvu, za gromobran gimnazije, objekat seoske službe te sport. Sredstva za izgradnju trafo stanice industrijskog parka povećana su za 4,5 miliona dinara. Šefica odeljenja finansija Ildiko Fekete je rekla da je budžet povećan za oko 2 posto, što je nominalno 34 miliona dinara.

U budžet su uneti sredstva osvojena na raznim konkursima, što je oko 42,5 miliona dinara. Gradonačelnik Gabor Kišlinder naveo je 25 miliona za dom učenika, kao i sredstva IPA projekta.
Na današnjoj sednici skupštine opštine je po prvi put primenjen savremen digitalni sistem za vođenje sednice i brojanje glasova.

rebalans
budžet
Bačka Topola

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.
15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.