Ugrás a tartalomra

Predsednik opštine Kanjiža zadovoljan godinom iza nas

2018.12.13
15:02
2018.12.13
17:19
Forrás
Pannon RTV
Robert Fejstamer ocenio da su ostvarene brojne investicije, ali ima prostora i za nove.

Predsednik kanjiške opštine govorio je o izgradnji prečistača otpadnih voda što će biti jedan od najznačajnijih projekata u narednoj godini. U sumiranju godine koja je na izmaku govorio je i o razvoju turizma i ulaganju u infrastrukturu, kao i o budžetu opštine u ovoj i u narednoj godini.

„Ukoliko se kao predsednik opštine osvrnem na 2018. godinu, želeo bih i da naredna, 2019. bude jednako uspešno. Radili smo na tome da na određenim mestima ubrzamo i ojačamo razvoj. Ukoliko je procenjujem kao političar, a ne kao predsednik opštine, već kao član SVM-a, onda se nadam da će 2019. godina doneti snažnije saglasje i udruživanje zajednice, jer nam je to veoma potrebno" rekao je Robert Fejstamer, predsednik opštine Kanjiža.

Kanjiža
Robert Fejstamer

Najnovije

14:09, Frissítve: 10:59

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.