Ugrás a tartalomra

Izmenjeno radno vreme subotičkog „Stadiona"

2018.12.18
14:50
2024.03.19
08:43
Forrás
Pannon RTV
Tokom božićnih praznika će subotičko javno komunalno preduzeće „Stadion" imati promenjeno radno vreme.

Javno kumunalno preduzeće „Stadion" iz Subotice će tokom božićnih praznika imati izmenjeno radno vreme. Gradsko klizalište će u ponedeljak 24. januara raditi od 10 do 12 časova, a na dan Božića po gregorijanskom kalendaru će raditi redovno. Bazen i Hala sportova će imati dežurstvo i 24. i 25. decembra tokom redovnog radnog vremena. Sportsko-rekreativni centar na Prozivci će na oba praznična dana biti otvoren ujutro od 6 do 15 časova.

Subotičko strelište i stadion, teren u Prvomajskoj ulici, sala za stoni tenis i kancelarije će biti zatvoreni i na badnji dan i Božić.

Subotica
stadion
radno vreme

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.