Ugrás a tartalomra

Sutra se otvara objekat na prelazu Bajmok

2019.02.06
19:44
Forrás
vlada.rs
U četvrtak se otvara novi objekat na graničnom prelazu Bajmok-Bačalmaš.

Otvaranje graničnog prelaza, to jest puštanje u rad novog objekta za kontrolu putnika počeće u pola 11 u četvrta. Prema dobijenim informacijama, granica će i nadalje raditi od 7 ujutro do 19 časova uveče. Zahvaljujući novoj zgradi će srpski pogranični organi moći da kvalitetnije i efikasnije obavljaju svoj posao.

Na svečanom otvaranju biće prisutni ministar finansija Siniša Mali, ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović te šef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici.

Vrednost investicije je 2,1 milion evra, a finansiranje je izvršeno iz budžeta Srbije i konkursa Evropske unije.

Do sada su informacije o radno vremenu ovog graničnog prelaza bile različite, ali prema sadašnjem stanju stvari će granični prelaz i nadalje biti otvoren ujutro od 7 časova do 19 uveče.

granični prelaz
Bajmok

Slične vesti

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.
15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.