Ugrás a tartalomra

Ubijena žena u Subotici

2019.02.08
18:00
2024.03.19
08:44
Forrás
Pannon RTV
Ispred svoje kuće jutros je pronađeno telo žene koja je ubijena na ulici tupim predmetom - komšije su zaprepaštene.

U petak ujutro je u Dalmatinskoj ulici pronađeno beživotno telo žene ispred kuće u kojoj je živela. Policija vrši istragu. Prema nezvaničnim informacijama je Jasna M. stara 41 godinu ubijena tupim predmetom udarcem u glavu. Njeno telo našle su komšije koje su odmah obavestile policiju.

Stanovnici ove ulice su zapanjeni ovim događajem, a neki su to saznali iz medija. Mirko Vičković kaže da je prolazio biciklom kada je video da stoje kod ulaza i rekli da ne sme da se priđe, te se on okrenuo i otišao.

Smatra se da je žena radila u fabrici Pionir, koja se nalazi u blizini. Više komšija je mimo kamere reklo da je žrtva iznajmljivala kuću ispred koje je ubijena. Iz njihovih reči proizilazi da je ona sama živela u kući.

Istraga je u toku, a prema nezvaničnim informacijama počinilac još nije poznat.

Subotica
ubijena
žena

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.