Ugrás a tartalomra

Godišnji govor Viktora Orbana

2019.02.09
20:53
2019.02.10
12:25
Forrás
MTI
Viktor Orban sutra u 15 časova održaće svoj godišnji govor. Pored sumiranja prethodne godine, premijer Mađarske predstaviće akcioni plan za zaštitu porodice – izjavio je Gergelj Guljaš.

Šef ministarstva je naglasio da će prijave uticati na ovogodišnji budžet, a mere će dodatno poboljšati natalitet i demografsku situaciju. Očekuje se da će Viktor Orban govoriti i o izborima za Evropski parlament koji će se održati 26.maja. Mađarski premijer je ranije već nekoliko puta spomenuo, a ove godine birači moraju da odluče o sudbinskom pitanju, da li će na proleće glasati za evropsku federaciju bez korena ili za jačanje Evrope ponosne na svoju tradiciju, zasnovanoj na savezu nacionalnih država.

Viktor Orban

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.