Ugrás a tartalomra

Misteriozna smrt dečaka u Bačkoj Topoli

2019.03.13
18:18
2024.03.19
08:45
Forrás
Pannon RTV
Još uvek nema informacija o uzrocima smrti petnaestogodišnjaka u Bačkoj Topoli, koji je pronađen mrtav u kući svog prijatelja.

U utorak ujutro je petnaestogodišnji O.A. pronađen mrtav u ulici Bele Bartoka u Bačkoj Topoli. Njegov maloletan prijatelj je noć proveo u pomenutoj kući. Otac umrlog dečaka je ujutro došao da traži svog sina u kući u kojoj živi njegov prijatelj sa 83-godišnjom prabakom. Žena je mislila da dečaci još spavaju. Međutim, O.A. nisu uspeli da probude, zvali su hitnu pomoć koja je izlaskom na lice mesta mogla samo da ustanovi smrt. Telo dečaka poslato je u Novi Sad na obdukciju.

U medijima se nagađa o okolnostima smrti, po jednima je prethodno veče u kući održana žurka, a dečak je navodno imao zdravstvene probleme, međutim tu verziju niko nije potvrdio.

Naš kolega je potražio dotičnu kuću u kojoj se slučaj desio. Kući je bila samo prabaka, koja nije htela da daje izjave za medije. Samo smo saznali da dečaci nisu održali žurku u kući, te i da tamo nisu pili alkohol.

smrt
dečak
Bačka Topola

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.