Ugrás a tartalomra

Kanjiška policija dobila dva policijska vozila

2019.03.21
20:05
Forrás
Pannon RTV
Lokalna samouprava Kanjiže obezbedila je dva službena vozila za potrebe mesne policije.

Danas je opština Kanjiža zvanično predala na korišćenje dva policijska vozila za potrebe lokalne policije. Šef policijske stanice Titus Rekecki je kazao da će ova dva vozila uveliko doprineti popravljanju bezbednosne situacije na teritoriji cele opštine, te je istakao da će pomenuta vozila koristiti inspektori za kriminal te da će time naravno biti važna u pogledu rada na suzbijanju kriminala.

Šef policijske uprave Kikinda Dušan Glišin se zahvalio na ovoj primernoj saradnji rekavši da je ubeđen da će se ovim ubrzati rad policije u Kanjiži, te da će to biti na korist grada i građana.

Od strane mesne policije je postojala višegodišnja potreba da lokalna samouprava pomogne u popravljanju voznog parka, naglasio je gradonačelnik Kanjiže Robert Fejstamer i dodao da je pomenuta dva vozila lokalna samouprava finansirala iz okvira bezbednosne politike u vrednosti 1,9 miliona dinara. Gradonačelnik Kanjiže je kazao i da se nada da će u narednim fazama saradnje postojati mogućnost kupovina daljih službenih vozila.

Kanjiža
policija

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.