Ugrás a tartalomra

Motoristi odneli poklone u Lurku kuću

2019.04.17
18:20
Forrás
Pannon RTV
Motoristi kluba Old Bikers Vojvodina obradovali su poklon paketom svako pojedinačno dete u Lurko kući na Hajdukovu.

Zanimljivim programom dočekani su posetioci Lurko kuće, članovi kluba Old bikers Vojvodina, koji ni ovoga puta nisu došli praznih ruku. Našoj ekipi svoj lepi paket pokazala je Ana Juhas koja godinu dana dolazi u Lurko kuću: „Dobili smo kekse i čokolade".

Pred Uskrs članovi kluba Old Bikers Vojvodina po deveti put su posetili Lurko kuću u Hajdukovu.
 

„Obično decu svake godine  pred Uskrs i Božić nastojimo da obradujemo slatkišima. Donosimo im i viatamine u vidu pomorandži, jer u vreme Uskrsa deca vole te stvari", kaže Đula Fićor, predsednik, Old Bikers Vojvodina.
Deca su još od Božića očekivala ovaj dolazak motorista. „Ovo je jedini poklon koji deca imaju da donesu kući za Uskrs i tako ga učine bar malo bogatijim i lepšim" kaže Đenđi Kovač Šebešćen, odgovorni staratelj u Lurko kući.
Nova donatorska akcija motorista biće održana 27. aprila, takođe u Hajdukovu na devetom Open Season Party međunarodnom susretu motorista.

Lurko kuća

Slične vesti

Najnovije

15:02, Frissítve: 17:28

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.
13:28, Frissítve: 17:22

Danas je Međunarodni dan Crvenog krsta

Pre 164 godine, 8. maja 1828. godine rođen je Anri Dinan, švajcarski pisac koji je 1860. godine počeo sa stvaranjem humanitarne organizacije Međunarodnog Crvenog krsta. Za datum osnivanja Crvenog krsta smatra se 1863. godina.
12:10, Frissítve: 16:11

Tlu nedostaju obilnije padavine

Visoke temperature koje su naglo došle i zadržale se, kao i nedovoljno padavina i dalje otežava rad ratara – kažu poljoprivrednici u okolini Sente. Trenutno moraju da se bore i protiv štetočina.
17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.

Najčitanije

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.