Ugrás a tartalomra

„Vojvođanskim galopom" počinju kvalifikacije za „Nacionalni galop"

2019.05.18
13:15
Forrás
Pannon RTV
Program počinje svečanim otvaranjem u 12 časova na Zobnatici.

U galopskim trkama, izvan takmičarskog programa održaće se i Galop mladih husara, gde će se i deca odmeriti u veštini.

Tri najbrža takmičara sa galopskih trka i takmičenja mladih husara predstavljaće svoja naselja u oktobru u Budimpešti na Trgu heroja. U pratećem programu biće predstavljeni nagrađeni jahači, vožnja zaprega sa četvoro i troje konja, trka magaraca, kao i takmičenje u kuvanju.

Na kraju dana posetici će imati prilike da čuju i koncert umetnika budimpeštanskog operetskog pozorišta. O ovom događaju izveštavaće Panon RTV, a televizijski gledaoci će u nedelju od 20 časova, nakon Dnevnika moći da vide višečasovnu emisiju posvećenu „Vojvođanskom galopu".

„Vojvođanski galop
„Nacionalni galop"
Zobnatica

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.