Ugrás a tartalomra

Toplo i narednih dana

2019.05.26
17:04
Forrás
Pannon RTV
I pored povremene oblačnosti, danas je bilo mnogo sunčanih perioda. Naredne sedmice će se zadržati toplo vreme, ali su mogući i pljuskovi.

U ponedeljak će se pojačati južni vetar, a mestimično je moguća i pojava padavina. U utorak se u našem području može očekivati uticaj mediteranskog ciklona sa pljuskovima i olujama. Mogu se očekivati jake oluje i gradonosna kiša, u pratnji snažnog vetra. Sredinom nedelje nastaviće se kišovito vreme. Najniže noćne temeprature biće između 10 i 18 stepeni, a najviše dnevne kretaće se između 19 i 26 stepeni Celzijusa. U četvrtak je moguće kraće zahlađenje, nebo će biti oblačno i na više mesta moguća je pojava padavina. Dnevna temperatura će se kretati između 12 i 19 stepeni.

vreme

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.