Ugrás a tartalomra

Područje Subotice odbranjeno od grada

2019.05.29
15:09
2019.05.29
16:04
Forrás
Pannon RTV
Gradonosni oblaci koji su naišli sa jugozapadne strane i kretali se  preko Subotice, dalje prema Kelebiji, Horgošu i Kanjiži  jakom raketnom odbranom razbijeni.

Radarski centar u Bajši je danas oko podne  registrovao nalet  gradonosnih oblaka sa jugozapada, a raketne stanice u toj zoni su dejstvovale na vreme pa je sprečen  udar leda. Ipak, mestimično je pao grad ali slabog intenziteta potvrđeno je Pannonrtv-u u radarskom centru u Bajši.

Ispražnjeni su gotovo svi šaržeri na lansirnim rampama jer je ispaljeno oko 50 raketa  da bi nalet  grada bio eliminisan.

Na Paliću je sitan grad padao oko tri minuta, a instrumenti su zabeležili da je prateći pljusak za desetak minuta napravio vodeni talog izmeđđu 18 i 20 litara po kvadratu.

Na području Subotice palo je oko 11 litara kiše po kvadratnom metru.

grad

Najnovije

Najčitanije

Preminula Marta Feher

Nakon kratke i teške bolesti u 48 godini života preminula je Marta Feher, novinarka nedeljnika „Het nap“. Od 2017. godine deo je redakcije „Het napa“, pre toga 10 godina radila je u Panon RTV-u.

Unapređenje zapošljavanja u Subotici

Završena je javna rasprava u vezi izrade Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za period 2024-2026. godina, koja je počela 8. aprila - obavestio je javnost Saša Gravorac.

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.