Ugrás a tartalomra

Kecmanović nije uspeo protiv Gofana u Parizu

2019.05.29
18:03
Forrás
Pannon RTV
U drugom kolu Rolan Garosa, Miomir Kecmanović izgubio od Davida Gofana u tri seta, 6:2, 6:4 i 6:2.

Iskusniji  igrač, David Gofan je nadigrao mladog Kecmanovića od koga je stariji devet godina, ima mnogo više iskustva na velikim turnirima, a šljaka mu je omiljena podloga. Kecmanović koji je tenisko školovanje proveo na betonu ipak je uspeo u drugom setu u zanimljivoj igri dva puta  da uzme servis Gofanu ali je i tri svoja servisa izgubio. Miša je verovatno stekao dovoljno poena da napreduje bar za dva mesta na ATP listi, a Gofan je današnjpom pobedom "zaradio" igru protiv Rafala Nadala u sledećem kolu.

Istovremeno  na drugim terenima igraju Kecmanović i Đere i obojica imaju dobijeni prvi set identičnim rezultatom 6.4, i imaju izjednačenu igru, Đere protiv Popirina, a Krajinović protiv Španca Karbaljesa.

Kecmanović
Rolan Garos

Slične vesti

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.