Ugrás a tartalomra

Pojednostavljuje se parkiranje u Subotici

2019.06.18
19:13
2024.03.19
08:34
Forrás
RTV Pannon
U Suboticu stigla aplikacija koja vozačima pomaže ne samo da plate parkiranje, već i da pronađu slobodno parking mesto!

Zahvaljujući jednoj novoj telefonskoj aplikaciji će parkiranje u Subotici biti jednostavnije, radi se o aplikaciji koja funkcioniše u 15 evropskih država i oko 1200 gradova. Subotica je prvi grad u Srbiji u kojem se aplikacija "Izipark" može besplatno daunlodovati. Regionalni direktor ove firme Vladimir Džodžo je rekao da je Subotica prvi grad u ovom delu Evrope u koji je stigla ova tehnologija, te vozači mogu da je koriste i dobiju visokokvalitetnu uslugu. On je naglasio da je razlika u odnosu na druge aplikacije u tome što ona pomaže vozačima da nađu slobodno mesto na parkingu, a ne samo za plaćanje. "Izipark" je prva mobilna aplikacija koja pomaže u nalaženju slobodnog parking mesta – naglasio je Džodžo.

parkiranje
Subotica

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.