Ugrás a tartalomra

Hladni front doneo blago zahlađenje

2019.07.03
15:06
2024.03.19
08:47
Forrás
Pannon RTV
Sunčano vreme do kraja dana može da se preobrati u oblačno, ali padavine se ne očekuju. Severac će i dalje biti prisutan, za vikend ponovo tropske temperature.

U najtoplijim časovima na severu Bačke temperatura se zadržavala oko 30-tog podeoka. Polako opada i uticaj hladnog fronta.

U četvrtak će biti promenljivo sunčano vreme, tokom prvog dela dana moguće su i kiše, pljuskovi, mestimične nepogode. Severozapadni vetar će biti prisutan, a tokom dana očekuju se temperature između 25 i 30 stepeni.

U petak će sunčane intervale povremeno prekidati manja oblačnost, i vratiće se tropske temperature, nakon svežeg jutra već u popodnevnim časovima očekuje se temperatura od 33 stepena.

U subotu će biti sunčano vreme, bez padavina. Biće prisutan zapadni i jugozapadni vetar, a najviša dnevna temperatura kretaće se oko 33 stepena. U nedelju se ponovo može očekivati povratak hladnog fronta sa nepogodama i pljuskovima.

zahlađenje
vreme

Slične vesti

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.