Ugrás a tartalomra

Vanredna sednica opštine Senta  

2019.07.04
21:21
Forrás
Pannon RTV
Zbog usaglašavanja sa novim zakonom smenjena direktorka apoteke, na čelo se vratila ranija direktorka.

Odbornici skupštine Senta doneli odluku o imenovanju Tamare Đurić Živković na mesto nove direktorke gradske apoteke. Rasprava se vodila po dve tačke dnevnog reda, smeni prethodne direktorke Zite Veber i imenovanju nove direktorke apoteke. Šefica odborničke grupe Demokratske stranke Aniko Žiroš-Jankelić je izjavila da su se oni 2016 grčevito borili protiv smene Tamare Živković, za što tada skupština nije imala sluha. Sada se nakon tri godine dokazalo da je ipak ona odgovarajuća osoba koja treba da stoji na čelu ustanove, rekla je Žiroš-Jankelić.

Sekretar skupštine Igor Stojkov je naglasio da je smena nužna kako bi bili u skladu sa novim zakonom. Odbornici su odluku usvojili jednoglasno.

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.