Ugrás a tartalomra

Simona Halep pobednica 133. Vimbldona

2019.07.13
16:41
Forrás
Pannon RTV
Rumunska teniserka Simona Halep je u finalnom meču pobedila Serenu Vilijams u dva seta 6:2, 6:2 i osvojila Vimbldon.

Vimbldon je dobio novu šampionku, Simonu Halep, i sve je  bilo gotovo za 57 minuta. Serena je dobila samo po dva gema u ta dva seta. Nikad manje  u svim njenim finalnim borbama. Simona je krenula furiozno, toliko ubedljivo da je zadržala primat do kraja.

Serena je nadigrana, energično i reklo bi se bez pomisli da bi mogla da napravi obrt. Halepova se prekrstila poklonila publici,  vimbldonskoj travi i izaslanicima kraljevske porodice, zahvalila porodici i u kratkoj, emotivnoj ispovesti kazala da je ovom pobedom ispunila i san svoje majke još iz doba kada je iz majčinog naručja prvi put potrčala samostalno.

Vimbldon
Simona Halep
tenis

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.