Ugrás a tartalomra

Vožnja motorom znači slobodu

2019.07.13
18:41
Forrás
Pannon RTV
U Temerinu se održava jedan od najvećih moto skupova u Vojvodini. Međunarodni susret motorista organizuje se 12-ti put, a počeo je u četvrtak na gradskom vašarištu.

Zainteresovani su do sada mogli da vide zanimljiva predstavljanja, a i da uživaju  u koncertima rok grupa kao što su „Alvin i veverice" ili orkestar Aranj Matea.

Najuzbudljiviji trenutak skupa biće održan u subotu uveče kada će više stotina domaćih i stranih motorista u koloni proći ulicama Temerina.

Moto susret organizovao je lokalni „Patriots klub", a traje do nedelje ujutru.

motoristi
Temerin

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.