Ugrás a tartalomra

U Mađarskoj grade turbo kružne tokove

2019.07.15
19:38
Forrás
MTI
Kružni tok sa više traka biće izgrađen kod raskršća autoputa M5 i magistralnog puta54.

Radovi će početi još ovog meseca na saobraćajnom čvorištu kod Kečkemetea, javlja MTI.  Za vreme radova biće zatvorena izlazna i ulazna traka za autoput, a radovi će trajati do novembra. Turbo kružni tok imaće više traka, unutar kružnog toka neće biti moguće menjati trake, a iz njega je moguće izaći samo na unapred izabranoj traci.

Prema saopštenju preduzeća za razvoj nacionalne infrastrukture, između mesta Kečkemet i Jakabsalaš, koje se nalazi u zoni gradnje, brzina će biti ograničena između 40 i 60 kilometara na čas. Oni koji dolaze iz pravca Budimpešte do magistralnog puta 54 mogu da dođu kod izlaza  "81 - Kecskemét Északi elkerülő", i koristeći 445 severnu obilaznicu oko Kečkemeta. Oni koji dolaze iz pravca Segedinu treba da koriste izlaz "109 - Kiskunfélegyháza észak", te da idu u pravcu Varošfelda i koristeći magistralni put broj 5 da stignu do magistralnog puta54.

kružni tok

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.