Ugrás a tartalomra

Za vikend pravo letnje vreme

2019.07.18
09:14
2024.03.19
08:47
Forrás
Pannon RTV
Značajno povećanje dnevne temperature počinje u regionu, biće vreme za odlazak na kupališta. Prognoze najavljuju 32 stepena za vikend.

Tokom sunčanog dana u sredu pre podne mnogi su izašli na obalu Palićkog jezera. Nakon proteklih, nešto svežijih dana, napokon stiže pravo leto. Prema prognozama za vikend možemo da računamo na sunčano vreme i bez oklevanja da organizujemo program na otvorenom.

U četvrtak će još delom biti oblačno nebo iznad nas, sa dnevnom temperaturom od 26 stepeni, dok će noću biti oko 15 stepeni. Od petka možemo da očekujemo otopljenje, a za vikend će po svemu sudeći biti i 32 stepena.

Tokom vrelih dana Subotičani i meštani iz okoline mogu da izađu na obalu Palićkog jezera, ili na neki od bazena. Tatjana i Sonja su sa bakom došle do jezera: „Mnogo toga radimo. Sa tatom odemo u Morahalom. Radujemo se što je porodica zajedno po ovako lepom letnjem danu".

Subotičanima je i bazen u Dudovoj šumi spas od vreline. Svakog dana od 11 časova čekaju one koji žele da se osveže.

UV zračenje će u narednim danima i dalje biti visoko. Stručnjaci kažu da i u roku od 15 minuta možemo da izgorimo ukoliko smo na suncu, zbog toga ne treba kretati bez upotrebe kreme za zaštitu od sunca.

vreme
vikend
kupališta

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.