Ugrás a tartalomra

Težak udes kod Feketića

2019.08.02
15:13
2019.08.02
16:59
Forrás
Pannon RTV
Na autoputu se u blizini Feketića desila teška saobraćajna nasreća sa smrtnim ishodom.

Na autoputu u smeru ka Horgošu u blizini Feketića se u petak ujutro desila teška saobraćajna nesreća kada je jedno vozilo sišlo sa puta i prevrnulo. Nesreća ima i smrtni ishod. Vozilo Citroen danskih registracija se prevrnulo, a žena stara 40 godina je tom prilikom izgubila život, dok su dete staro 7 godina i mala beba zadobili teške povrede. U vozilu je inače bilo sedam punika.

Deca su donesena u subotičku bolnicu gde su ih odmah zbrinuli. Zamenik direktora hirurgije dr. Mirsad Maljanović kaže da sedmogodišnja devojčica ima povrede na stomaku i ekstremitetima te će na dalje lečenje biti upućena u Novi Sad, dok je beba takođe zadobila povrede stomaka te će i ona biti odnesena u Novi Sad.

udes
Feketić
autoput
saobraćajna nasreća
smrt
Citroen
dan
žena
dete
beba
Subotička Bolnica
dr. Mirsad Maljanović
Novi Sad

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.